adam_h

Tak jak wcześniej pisałem na forum Redan na Bankierze, mam zamiar głosować przeciwko uchwale w sprawie zniesienia dematerializacji. Mogę być Pana pełnomocnikiem. Jeśli zbierzemy 10% akcji, uda nam się zablokować uchwałę. W tym celu proszę o wykonanie poniższych czynności:

Krok 1. Proszę wystąpić do Pana domów maklerskich o wydanie imiennych zaświadczeń o prawie uczestnictwa w nadzwyczajnym walnym zgromadzeniu zwołanym na dzień 16 czerwca 2016 r.

Krok 2. Proszę o wysłanie maila na adres:

redannwz@gmail.com

w treści maila proszę o podanie:

1. liczby posiadanych akcji
  2. Imię i nazwisko
  3. Firma (jeśli akcjonariusz posiada akcje Redan za pośrednictwem spółki)
  4. Adres korespondencyjny

We wiadomości zwrotnej odeślę Państwu pełnomocnictwo uzupełnione moimi danymi oraz instrukcję głosowania przeciwko uchwale o dematerializacji z prośbą o parafowanie każdej strony oraz podpis.

Będę prosił o wysłanie oryginału pełnomocnictwa na warszawski adres pocztowy, który podam w wiadomości email oraz — w miarę możliwości — o przesłanie mi skanu podpisanego pełnomocnictwa i instrukcji na maila.

Poniżej linki do moich wcześniejszych wiadomości w temacie delistingu:

https://www.bankier.pl/forum/temat_delisting-agregacja-inwestorow-celem-glosowania-przeciw,20613017.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-delisting-agregacja-inwestorow-celem-glosowania-przeciw,20653831.html 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.