Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-05-19 o godz. 23:46 ~Pandora napisał(a):
> o Kuna wróciłeś :)
>
> antyczne Orphee, no brzmi nieźle
>
> na czym dziś tracisz lub zarabiasz?
>
> kupiłam sobie trochę Cormay, ale jak KUBA nie zrobi szybko ARMAGEDONU to spadam
>
> fascynują mnie spółki, w których jest jakaś większa awantura, jakieś wrogie przejęcie czy przepychanka, ale muszę mieć zrypaną psyche żeby pociągały mnie takie klimaty
>
> jaka pogoda Ciebie? u nas najpiękniejszy maj, u mnie za Saskiej Kępie wszystko pachnie
>
Niech zgadne, pachnie szalonym zielonym bzem?
Pewnie z Pilabu zalozona jest sukienka
i noc juz predzej staje sie dniem.
Juz akcje Cormaya zapisane sa na koncie
zyski z inwestycji na sznurze marzen juz schly
i nie wiedzialam co zrobie z tym wszystkim
gdy nagle Kopeks zawrocil w glowie mi
Pandora mowia mi,Kopeks nie sluzy Ci
Nie sluzy Ci nie trac nan dni
Na Orphee szybko wroc, tam jest do szczescia klucz
A Kopeks rzuc, glupia rzuc
Pandora mowia mi.......... ;-)))
U mnie tez pachnie i cieplo, ostatnio Pilab przylazl do USA to kupilem, jak sam sie wprosil to niegrzecznie byloby
rodaka nie ugoscic.
Taka Pandore np.to wytargalbym za kucyk i wystawil za drzwi ale Pilab wyglada, ze porzebuje wsparcia zeby sily odzyskal to pomagam na ile mnie stac :-)