~smref

Obserwuje ta firmę od jakiegoś czasu.
C/Wk zaj...sta. warto wiec teoretycznie wejść. Ale trzeba mieć nerwy.
Na abm wchodziłam przy kursie 5,8 potem było coraz gorzej aż do niecałych 3 złociszy.
Teraz jest 12,50 z perspektywą do góry. Moja rekomendacja! I czekam dalej!
Ale obroty na Redwood są dziwne . Do 11.00 było 10 transakcji i obrót 10!akcji. To dobrze czy źle?
Teraz jest 1800 szt. na 15 transakcji.
Podobnie było na abm.! Czyli wzrośnie !!!
Może trzeba cierpliwości? Nie wiem. Ale polecam ta firmę dla spekulantów albo długodystansowców.
Wchodzę i w to g...wno.
Weszłam teraz w Kerdos. Strach nie wejść przy tej cenie. Chociaż ryzyko jet za.....iste.
W Hawe jestem od paru lat i przegapiłam najlepszy okres kiedy miałem 80% zysku aby sprzedać. tera czekam na zwrot i spadam stad.
Na koniec - chodzi o to ze warto ryzykować !!!!
Warto ryzykować !!! na giełdzie się opłaca w życiu nie koniecznie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.