Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a moja intuicja podpowiada mi 2 scenariuszejezeli kurs nie spadnie na koniec sesji na 1.34 to bedzie dobrzei takjak pisalem 2 lub 3 dni do tyluze 3 4%do goryalbo 3 4%na dol tak pare sesji oczywiscie w miare zblizania sie wynikow za maj kurs zacznie rosnac jezeli bedzie ok to jedziemy na 1.60ale nie przebijamy tego pulapudopiero wyniki za czerwiec moglyby pchnac kurs dalej do gory reklama ciuchow prc trwa w najlepsze minus50%kolekcje letnie wydaje mi sie ze zanimprzekroczy 1.70 gdzie jest bardzo duzy opor to moze duzo czasu uplynac pozarym sytuacja w europie nie est dobra jezeli anglicy przeglosuja wyjscie zuni to bedie nie dobrze nastepnie tarcza antyrakietowa gdyby nie nato mielibysmy juz sytuacje jaka jest na ukrainie nastepnie dalej nie ma inwestorow zagranicznych nastepnie jak dj pojdziena rekord to za niedlugo zacznie sie wielka korekta co nie uchroni naszej gieldy ktora tak czy tak jest na minimalnych poziomach widac nie ma inwetorow zagranicznych inwestowanie zaczyna byc nie pewne trzeba reagowac natychmiast jak cos pojawi sie niedobrego troche stresu bedzie nikt nie musi sie do tego odnosic to jest tylko moje spostrzerzenie zobaczymy co pokaze czas