~Maras

Uważam, że powinniśmy się teraz wspierać, tak jak to tylko możliwe. Z mojej strony poniżej zamieszczam mail, który przed chwilą wysłałem przed chwilą do SII. Będę informował na bieżąco jak otrzymam odpowiedź.

"Szanowni Państwo,

zwracam się z prośbą o wsparcie w zakresie stworzenia Porozumienia Akcjonariuszy Spółki Telforceone, która w dniu 17.05.2016 ogłosiła wezwanie do sprzedaży akcji Spółki oraz reprezentowania nas Akcjonariuszy na NWZA. Zaproponowana cena 3,10/2,95 złotych za akcję jest przeze mnie nie do zaakceptowania, ponieważ nie odzwierciedla, moim zdaniem, wartości godziwej Spółki. Celem wezwania jest dematerializacja akcji TFO i wycofanie Spółki z GPW.

Jeśli Państwo jesteście w stanie pomóc mi oraz innym potencjalnym zainteresowanym bardzo proszę o wskazanie najbardziej efektywnej procedury postępowania , którą upublicznię na forach internetowych dla zainteresowanych osób. Uprzejmie proszę również o szacunkowe koszty wsparcia z Państwa strony.

Jest to dla mnie i z pewnością dla innych akcjonariuszy nowa, niekomfortowa sytuacja dlatego z góry dziękuję Państwu za pomoc.

Z poważaniem,
"

Podaję również kontakt mailowy: tedextrading@gmail.com 

Będę wdzięczny z draft Twojego maila do KNF

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.