Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po przyjściu z pracy nie mogłem się powstrzymać i musiałem "wejść" na forum, aby zobaczyć jak Wam idzie organizacja porozumienia. Moim zdaniem Pan Andrzejewski ma rację - musicie się zorganizować, bez tego przepadniecie na WZ. Jeżeli się zorganizujecie, to wtedy macie szansę na zarobek/odzyskanie zainwestowanej kasy. A szansa na zarobek jest naprawdę duża. Świadczą o tym także dziwne wpisy różnych dziwnych osób.
Dla niedowiarków - po dzisiejszych wpisach zauważyłem, że pojawiło się sporo osobników zachęcających do sprzedaży, że drożej juz nie będzie, że zaraz spadnie, że zaraz bankrut i takie tam inne brednie (dwa rodzynki dla przykładu poniżej):
Autor: ~Ariana [193.239.56.*] 2016-05-18 17:59
Nie ma co, trzeba sprzedawać. Po co czekać aż cena akcje zjedzie jeszcze niżej..
Autor: ~Karol [83.30.254.*] 2016-05-18 19:36
Nie ma co tego trzymać, ja sprzedaje i tyle.
Nie dajcie się im omamić. Wpisy te świadczą tylko o tym, że sprawy mają się inaczej niż piszą powyższe osoby. Przecież wystarczy sięgnąć do treści wezwania lub do ustawy, aby wiedzieć że 3,10 zł/1 akcję to już macie. Gra toczy się teraz o wolumen i głosy na WZ.
Osobiście śmieszą mnie takie wpisy jak też wiara osób je piszących, że w ten sposób przemówią ludziom do rozsądku i sprzedaży po niższej cenie. Na to mogą się nabrać tylko zaczynający swoją przygodę z giełdą... Życzę Wam powodzenia, trzymajcie się i nie sprzedajcie tanio naganiaczom.