Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
może i szkoda że dziś oddałem po 50gr średnio ale trudno się mówi zarobek ponad 12tys w 3tygodnie to sporo jak dla mnie.Widac było ewidentnie zbieranie jakby chciał to zrobić jak najszybciej .Dlatego czekałem na te 50gr teraz życze tym co dobrali by również zarobili razem z Panem Knopikiem byle to nie był taki Krzyżaniak jak na Magnifiko .Na który się po trochu czaję i dziś skupiłem po18gr trochę papiera zapraszam razem zarobimy znów może z 50%