~slawek001

REINHOLD EUROPE AB
OŚWIADCZENIE końca roku
1 stycznia - 31 grudnia 2014

W ostatnim kwartale 2014 wyznacza nowy początek dla Reinhold Europie. Po nabyciu Dala Byggentreprenad, która została później zmieniona na Libergs Szwecji, grupa zanotowała numer na górnej linii po raz pierwszy od wielu lat. Kiedy objął stanowisko jako CEO w początku czerwca, firma została uregulowana w dość czasami. Niepowodzenie zgłosić w odpowiednim czasie wydanego przez władze finansowe w Szwecji do wystawienia opłaty karnej oraz pewne problemy na własność stworzył jakąś negatywną prasę.
Po spędzeniu trzeci kwartał Oceniając firmę i jej potencjał, stałem się głównym udziałowcem w trakcie czwarty kwartał. Był to ważny krok, zarówno pokazać moją wiarę w spółki i jej potencjału, jak również jest warunkiem wstępnym dla mojego dalszego zaangażowania.
 Mimo, że mamy przyjść tylko małą drogę w naszej podróży, firma stworzyliśmy do tej pory będzie doskonałym Platforma dla wzrostu dzieje się w 2015 roku staramy się rozwijać zarówno organicznie, jak i poprzez przejęcia uzywajac Rozbudowana sieć zbudowana w moich i moi koledzy ', od wielu lat w branży. Jestem przekonany, że Reinhold Europa będzie miał ciekawą przyszłość, która będzie korzystna dla akcjonariuszy, pracowników i innych interesariuszy. Jednak,
z historią firmy na uwadze, jestem w pełni świadomy, że budowanie zaufania wymaga czasu. Niemniej jednak, jestem przekonani, że nasze wysiłki w przyszłości nadal będzie przenieść nas w dobrym kierunku.

Kenneth Liberg
CEO

Ciekawa przyszłość jest i to bardzo ciekawa :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.