Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powiem Ci więcej... kupowałem jakieś 330 aktualnych sztuk po ówczesne 72gr, kupowałem też ładnych kilka tysięcy po aktualnych 1,00 -1,05 czyli ówczesny 1 (słownie: jeden) grosz. Zanim jednak ponownie wszedłem w Wikanę w maju 2007 to zdaje się w marcu 2007 kupowałem po 37gr i sprzedałem po 90.
ps. Staram się z Tobą rozmawiać kulturalnie grzecznie i odpowiadać na Twoje pytania (choć nie muszę), ale chyba ta dyskusja do niczego nie prowadzi i warto ją przerwać, bo robisz się niegrzeczny