~antydoradca

kasą to się nie przejmuję.
kupiliście za grosz - stracicie góra kilka tysięcy. Pewnie jedną wypłatę.

Ktoś ktoś mnie kiedyś pytał po co tu jestem. I chyba jasno napisałem, by ludzie, którzy mnie okradli nie sprzedali reszty akcji po fajnym kursie.
I TYLKO tyle.

Wy - jesli nie jesteście od Zaleskiej - jesteście niestety leciutką ofiarą mojej polityki.
Leciutko - bo oddziaływanie forum bankiera jest marginalne.

6/7 z was chcąc kupić - pisze BANKRUT, chcąc sprzedać pisze, że warto bedzie sprzedać.
powiedzmy zasięg jest gimbazowy.
Bo wzrosty robi się INACZEJ, o czym mam nadzieje wiecie......

W moim przypadku chodzi o to, że NOWI najczęsciej przeglądają forma - i to co im podaje wystarczy by POMYŚLEĆ.

specyficznie (i zwróć na to uwagę) jestem najcześciej aktywny WTEDY gdy się coś dzieje (stąd komentarz sprzed 8 dni - jeśli wiesz - chapeau BAS) starając sie wyprzedać zwyżkę.
Nie wiem czy cokolwiek z niej ściągam.

poprzednio idealnie trafiłem w sprzedaż tej pani, która jest dla mnie bardzo cwanym oszustem.
bo i mostostal i zastal i quantum pokazuje BRAK jakichkolwiek zasad.

bo biznes składa się też z porażek - jeśli ktoś ZAROBIŁ i do szcześcia potrzeba mu tego, by ci co mu dali pieniądze stracili - to po prostu jest nieprzyzwoity.....
\
W waszym przypadku straty wyniosą góra 200.000 złotych.
czyli są symboliczne

tyle.
moim zdaniem w raporcie bedzie BRAK aktywności (80%),
na 10% raportu nie będzie.

Jeśli raportu nie będzie i będzie info, że Zastal sprzedał (5%) to macie pozamiatane

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.