Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mam prostej odpowiedzi bo szczerze powiedziawszy jest to moj pierwszy raz gdy ktos oszukal mnie tak bezczelnie na GPW.
Zacznijmy od konca.
Pod pozwem musza sie znalesc nazwiska osob pokrzywdzonych i tutaj nie widze opcji , ze ktos z forum dostanie pelnomocnictwo.
Zakladem ze pelnomocnikiem pokrzywdzonych bedzie wlasnie kancelaria (a w niej prawnik lub ich grupa)
Pierwszy problem to wybor kancelarii , ktorych jest wiele a za tym idzie doswiadczenie i wiedza konkretnego czlowieka, uklady a takze honorarioum.
Pozwol ze ja zadam pytanie.
kto ma podjac decyzje o wyborze danej kancelarii? Co jesli potencjalni chetni nie zaakceptuja wyboru?
Przykro mi to powiedziec ale ja ide walczyc o moje pieniadze i nie widze powodu dla ktorego mialbym walczyc o czyjes pieniadze jesli on nie ma czasu. Sam mieszkam za granica i w Warszawie bywam sporadycznie.
Bedzie mi latwiej jesli u mego boku pojawia sie inni zdeterminowani walczacy o swoje.
Jesli tak sie nie stanie trudno, najwyzej zrobie to indywidualnie.
Po spotkaniu podam namiar na kancelarie i przedstawie podstawowe fakty. Zrobie to tylko raz na forum.
Pozniej bede wspolpracowal tylko z tymi ktorzy maja czas walczyc o swoje interesy i podpisza umowe z wybrana kancelaria.
Pozdrawiam