Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiecie co jest najlepsze,,ze tylko dwie osoby do mnie napisaly na meila z wielu * ,,,ja mysle żeby nie isc w koszta to nalezy zacząć od oficjalnego pisma do gpw od prawnika i co mi przyszlo do Glowy takiego samego do konsulatu ukraińskiego,,który akurat jest nieopodal mnie,,w ten sposób nie będziemy szli w koszta a zaczniemy,,osoby zainteresowane proszę na meila,,gdy dowiem sie ile prawnik wezmie za pismo pionformuje,,zrobie kazdemu zainreresowanemu na dowód skan i wysle na meila,,mysle ze pismo kosztowac będzie nie wiecej niż 200-300zl,także nie sadze żeby dla kilkunastu osób lacznie byl to duży koszt,,dam znac co i jak ,,,prawnik ma tez sie do mnie odezwać jak dalej to ugryźć,,pewnie ze latwiej by bylo żeby to byla polska spolka ale,,,trzeba probowac