Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
chłopie ogarnij sie pisałem że mam odpowiedz od Electroceramics i takie są fakty, co ci z treści maila zaraz powiedzą że fake albo sam go napisałem żeby naganiać. Dlatego dywersyfikuje źródła informacji, skoro Indygo Tech Minerals jest większościowym udziałowcem powinno im najbardziej zależeć na tej inwestycji i rozpoczęciu produkcji, poza tym mają najwięcej zdjęć z finalnej budowy to ciekawi mnie dlaczego ostatnia aktualizacja jest z lutego 2015. Odpowiedzi jeszcze nie otrzymałem.