Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a mialem ustawione dzis zlecenie na 1.56 i go zmienilem na 1.51 20 minut pozniej poszybowaly na 1.58 najwazniejsze ze zarobilem 65% miedzy czasie kupowalemi sprzedawalem za 4 miesiace tochyba dobrze jestem zadowolony teraz napewno bedzie korektaale ja juz w nie nie wchodze teraz wig jest bardzo nisko na min pozycjach cos znajde na co zarzuce kotwice poiformuje w swoim czasie dziekuje moja rola sie skonczyla nie doradza mteraz nikomu cio zlego komus uczynilem to PRZEPRASZAM