~nikt

Dnia 2016-05-03 o godz. 16:54 ~p23 napisał(a):
> zrobilo sie ciasno od tych odpowiedzi, wiec odpowiem tutaj.
> tak, zmienilem zdanie, uwazam Ciebie za mendę spoleczną, wczesniej myslalem ,ze jestes kims innym, a z poczatku byles mi potrzebny...zawsze sie znajdzie ktos, kto sie udziela w taki sposob :)
> nieraz pytalem jaki jest twoj cel pobytu na forum, czy masz zaangazowany kapital (nawet nie pytalem jak duzy). odpowiedzi zero.
> za to wtrynianie nosa we wszystko, gdzie sie tylko da obowiazkowe.
> wystarczy spojrzec tutaj...usuniety...usuniety...usuniety...zostawiasz tylko to, co jest wygodne dla twojej psychy.
> zdanie zmienilem, ze wzgledu na balagan, jaki zaprowadzasz.. raz piszesz ,,pedal'', chwile pozniej wdajesz sie w zazylosci z inwestorem, trwa to do dzisiaj, chociaz kazdy widzi, ze jestescie z dwoch roznych bajek, a jeszcze pozniej odpowiadasz sesnsownie na jakis post, no i to.... 2008 rok.ale miales hibernacje.
> co do mendy to argumenty juz podalem wczesniej.
> ty nikt, nic, cos tam...

skoro twierdzisz że miałem hibernację tzn świadczy o tym że ty zaś jesteś na "bieżąco" to po co tak wyczekujesz informacji od kogoś z forum i go wykorzystujesz ???? to po co przesiadujesz jak kwoka na jajach 24/h - wiesz jak się ma wiedzę to się nią nie chwali ty zaś najwyraźniej jej nie masz i tańczysz na cienkiej linie jak dyzma - szuję w tęczy z rozdymanym ego z wiedzą malucha bawiącego się frędzlami jak najbardziej zalicz na swoje konto - po co judzisz i dwulicowo podpuszczasz ludzi na forum???? po co ich straszysz zamiast wprowadzać takt i rozwagę?????? moder z urządu powinien twoje posty usuwać - wiedz że ja i nie tylko ja takich jak ty mam na świeczniku i dokładnie się przyglądam - historię masz dosyć bogatą - to tyle

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.