Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-05-03 o godz. 15:40 ~nikt napisał(a):
> Dnia 2016-05-03 o godz. 15:13 ~p23 napisał(a):
> > okazuje sie, ze portal bankier moze sluzyc do poszerzenia wiedzy. wreszcie cos ciekawego, bo ten artykul z 2008/2009 roku jest mocno ,,na czasie''.
> > poza tym nic nie pasuje, miales pewnie mnie na mysli przytaczajac definicje.dodalbym, ze teoorie Freuda sa podwazane i negowane (niektore).
> > ja ciebie po prostu uwazam za mendę społeczną.i dalej to podtrzymuje. argumentacje miales juz wczesniej, wiec nie chce sie powtarzac. na dodatek mam wrazenie, ze zajmujęwiele Twoich mysli, a ty moich niewiele.
> > nikt, nic, cos... widzialem juz takie nicki. Freud tez mialby pole do popisu.
> > milego popoludnia.
>
> no widzisz ja jestem wciąż taki sam mówię i piszę jedno - a ty???? - raz miałem być inwestorem na jakimś tam ip - drugim razem miałem być kapusiem ze służb, trzecim razem miałem być pomagierem inwestora tzw. 5 kolumną, - czwartym razem śmieciem, mendą społeczną itp: masz problemy ze swoją jaźnią niestety a najlepszym dowodem na to co piszę jest opinia twoja o samym sobie no chyba że kłamstwo już tak dalece u ciebie jest zakorzenione że sam siebie okłamujesz ale to z kolei dowodzi poprawności tezy i diagnozy paranoika - jeszcze raz podkreślam zapętliłeś sie tak że zjadłeś swój ogon i został ci tylko kręgosłup nie mylić z kręgosłupem moralnym bo to to na pewno u ciebie nie występuje nawet bez dowodów naukowych - zapytaj pakera co u niego bo coś przycichł a niejaki p23 nawija
dobre nikt :) widac ze piana leci z pyska p23 vel danutavel paker itp .:))) jeden zamienia sie w drugiego :)))) taki to los wyjcow jest :)))) ogon juz podkula bo myslal ze uda mu sie cos tutaj zdzialac z ekipka i nastraszyc innych dla checi kupienia taniej a tutaj nici oskubani zostali ale oni i to w piekny sposob wtedy kiedy tak sie starali straszac pkc az ich skubneli 1 mln akcji :))) i co dzis dzieciaczki juz nie wystawiaja bo nie maja pewnie juz co pozostalo tylko im ujadac na forum i wyc z bólu co raz glosniej :))))