~12345

Kiedyś kiedyś kiedyś pisałem tu o tej nagłej zmianie, gdy dotarło do mnie, co warte są podrygi tej spółki. Zresztą kowal2200 doznał podobnego olśnienia, tylko duuuużo wcześniej, o czym również pisał tu wielokrotnie.
Dodam, że na innej spółce o nazwie Depend, pewien zagorzały jej zwolennik, jej i jej pomysłu na biznes, po wybraniu się na walne razem z gronem forumowiczów bankiera i po rozmowie z prezesem na tym walnym, sam jeden zwiał z kwitów przy pierwszej lepszej podbitce, po czym przeszedł na "ciemną stronę mocy" ku wrogości pozostałych z grona obecnych na owym walnym. Zerknij do historii ( w co wątpię) i stwierdź odważnie, co stało się z notowaniami i "pomysłem na byznes" :))) wymienionej spółki.

ale półki co czekam na te dwa tygodnie, skoro kilka poniedziałków jerego131 się nie powiodło, to poczekam na spełnienie tej "nowej wyroczni", chociaż prawdę mówiąc znam z góry jej rezultat :))

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.