Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
może zapomnieli jak wejść na stronę i dokonać aktualizacji, ja np. zapomniałem numeru do banku i nie mogę się zalogować żeby sprawdzić czy tam jeszcze coś jest czy może już się zarządzili moim pakietem, ale chyba jest bo nawet niedawno dzwonili z jakimiś propozycjami doradztwa, widocznie ich denerwuje że nie zarabiają na prowizjach albo sprawdzają czy jeszcze żyję, bo na nieboszczykach to oni nieżle czeszą kasę, ktoś np. coś kupi potem zapomni albo umrze a dywidendy wpływają i powiększają ich konto, niby nie mogą tego skonsumować ale kto ich tam wie czy pod to nie udzielają kredytów albo inaczej obracają, kazałem dzwonić po wakacjach bo teraz nie mam czasu co jest zresztą prawdą, mam robotę na ogrodzie bo wiosna to czas sadzenia drzewek, krzewów , siania słonecznika i innych pożytecznych roślinek, sprawy spadkowe, podziały spadków, spłacanie legatów i adwokatów swoją drogą a sadzić trzeba żeby już rosło na chwałę bożą i pożytek gospodarza , wegetacji nie da się przyspieszyć i jak drzewko potrzebuje trzech lat żeby uróść to żaden mądry tego nie skróci, tak mądrość Boga zaprojektowała ten świat a nie inaczej, trzeba się do niej dostosować i starać zrozumieć żeby żyć spokojnie i szczęśliwie, a inni niech sobie łby urywają i flaki wypruwają dla mamony, może kiedyś sami ogarną że Chrystus Pan jest najważniejszy a nie Polska jest najważniejsza, Polska jest ważna pod warunkiem że będzie pobożna, inaczej nic nie jest warta i sama się unieważnia