~ornat

Jadl juz ktos te grube pizze?
Co jest powodem ze nie przypadly do gustu,grube ciasto gorzej sie wypieka?
Dziwne to mielismy testowac 0,80 ale jak zrobilo sie grubo (o ciescie mowie oczywiscie)
to znowu testowanie 0,50.
A tylu osobom pizza smakowala juz od dawna to zmienili przepis od teraz bedzie grubo, a wszyscy przyzwyczajeni
do cienkiego ciasta.
Slaby marketing w spolce za to na liscie mistrzostwo kreatywnosci :-)
powinniscie sie zamienic miejscami, zarzad na forum, forum do zarzadu
taki mam pomysl na testowanie 0,8.
Co sadzicie?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.