~kato

mi się zdaje że pisanie coś daje skoro jest reakcja zarządu w postaci deklaracji wypłaty dywidendy i to w wysokości o jakiej pisałem rano, wreszcie prezes wykazał się jakimś ludzkim odruchem i przemówił do akcjonariuszy jak człowiek cywilizowany a nie troglodyta albo poganin, ile tematów można poruszyć na walnym podczas nawet kilkugodzinnej rozmowy ? niezbyt wiele a poza tym walne jest raz na ruski rok a monitorować spółkę trzeba na bieżąco zwłaszcza że powołana do tego rada nadzorcza to organ fikcyjny , pozostający pod przemożnym wpływem tego bajarza i gorliwie mu przyklaskująca we wszystkich jego poronionych pomysłach na marnowanie kasy, na pewno już jest obmyślany nowy genialny plan rozwoju który pochłonie następne miliony czemu trzeba przeciwdziałać w każdy dostępny sposób, na walnym, albo i nie na walnym, poprzez forum Bankiera, ludzie o naturze narcystycznej maja to do siebie że czytają wszystko co się da na swój temat ponieważ ich ego wymaga sukcesywnego dostarczania nowego pokarmu którym się żywi jak wampir krwią ofiary, oprócz tego reagują histerycznie jak jakiś wpis jest nie po ich myśli i raportują je do moderatora w celu usunięcia i często moder się do tego przychyla, mi to dziwne nie jest bo na feisie też tacy są i  bardzo często mi robią takie ziaziu , nie należy się tym przejmować tylko robić swoje czyli zwalczać komunistów i lewaków i dążyć do Intronizacji Chrystusa Króla , to najlepszy sposób na zapewnienie zbawienia duszy Narodu, swojej własnej oraz na zapewnienie godnego życia doczesnego w dostatnim kraju , coraz więcej ludzi to rozumie i dlatego PIS miażdży wszystkie inne partie w sondażach, te 30 groszy to stanowczo za mało ale jednak trzy razy więcej niż poprzednio czyli jest szansa że w połączeniu z dywidendami z innych spółek jakoś się przebieduje kolejny rok a potem gospodarka i giełda wejdą w fazę stabilnego wzrostu i nawet wbrew nieudolnemu zarządowi kurs spółki wzrośnie, Archanioł Michał nie takie rzeczy potrafi i nam pomoże a po prawdzie to już pomógł.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.