Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Myślisz, że na targach to kręcą się amatorzy od umów co ich takie lewe recenzje kręcą. Ja jak bym widział potencjał w takich produktach (zawodowcy wiedzą co to jest warte i ile to jest warte) i jak bym chciał zawrzeć umowę z taka firmą, to nawet bym się cieszył, że zrobienie wody z mózgu jest po mojej stronie (bo i prowizja większa i łatwiej się rozmawia). Jak ktoś będzie chciał to realnie sprzedawać to zapewne cały arsenał będzie uruchomiony ( w Skandynawii pojawiają się recenzje). Jeśli chodzi o produkty, to 2 lata temu za wiele tego nie było, wykończenia w stopniu podstawowym PCV, a dużego zamówienia pewnie nie łatwo byłoby obsłużyć. Teraz zdaje się, że jednak firma jest w innym punkcie i widząc ruchy zdaje się, że poziom optymizmu też mocno poszedł do góry. Druga sprawa to nowa emisja. Albo maja kasę i się nie martwią, albo maja jakieś asy w rękawie - inaczej ciężko będzie ja uplasować. Pożyjemy zobaczymy co spółka jest warta. Z okresu niemowlęcego już wyszła i teraz czas na poważne robienie biznesu. Okres ochronny się skończył.