~kato

może będzie, może nie będzie ale nawet jak będzie to za trzy miesiące a przez ten czas jak żyć ? jak żyć ? może wejść do lodówki i się zamrozić ? dobry pomysł ale jest obowiązek cotygodniowej Mszy Świętej więc trzeba by co niedziela się odmrażać albo zamówić usługę w firmie transportowej żeby człowieka razem z lodówka do kościoła nosili, słabo to widzę  poza tym mam długoterminowy proces sądowy w sprawie spadkowej który wprawdzie wygrałem w pierwszej instancji ale złodziejska szajka z mojej rodziny z pewnością będzie apelować , złodzieje mają to do siebie że jak coś ukradną to nie chcą oddać, choćby żabami z nieba parało to złodziej uważa ze to co ukradł już jest jego na wieki wieków, podobnie jest z spółkami giełdowymi zarządzanymi przez wydrwigroszy i hochsztaplerów, oni tez uważają że jak akcjonariusz dał pieniądze żeby ratować bankruta który by już od 10 lat nie istniał, to już po nie nie przyjdzie i się nie upomni , nie zapyta jak papież w Paryżu ''Francjo , co zrobiłaś z swoim chrztem?'' a ja się jednak zapytam  ''co zrobiliście z moimi pieniędzmi? gdzie są zyski, przeklęci słudzy Szatana ?''

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.