~Kwaśny

Wszystko to co napisałes to prawda. Pewnie, że liczą się fundament, a duże spółki są lepsze.  Pozwoliłem sobie poszukać innych Twoich postów na forum IPX. Teraz rozumiem Twoje rozgoryczenie. Zastanawiałeś się jak to się stało?
 Dlaczego ludzie tracą inwestując na podstawie TFE? Nie wiem skąd takie przekonanie. Analiza elliottowska to tylko trochę matematyki (w miarę prostej) i masa doświadczenia. W mojej opinii podstawą jest  sprzęgnięcie analizy fal ze strategią, a dopiero ten duet uzupełniony o  poprawne wyznaczenie SL i przemyślaną technikę zawierania transakcji powoduje, że zajęte pozycje można uznać za 100% pewne.
Nie wiem kto i na podstawie jakiej analizy polecał do kupna wymienione przez Ciebie tytuły. Nigdy nie były w kręgu mojego zainteresowania.
Tak naprawdę dla inwestorów, nawet tych bardzo dużych, liczą się faza rynku, projekcja ruchu, analiza wolumenu i poziomy Fibo. Większość decyzji inwestycyjnych podejmowane są na podstawie tych parametrów. O tym przy innej okazji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.