Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty też dalej swoje ""wszystkie fundy postanowiły sprzedać"
o tym piszę ja nie postanowiłem (a o tej zgodności fundów do sprzedaży, to można by pisać do prezesa - bo przecież emeryci
mogliby o wiele więcej zarobić na DUON, zgodnie ze wszelkimi prognozami - i w dodatku nie moimi).
Piszę o durnym prawie, durnych wycenach i o tym, że były NIEgodziwe (oczywiście są tacy, co wykupują po jeszcze niegodziwszych cenach
inne firmy np. ROVESE).
Nie zgłaszam żadnych problemów jeżeli chodzi o dostosowanie się do tych przepisów.
Jestem jak rybka w rzece kiedyś Tamiza śmierdziała i rybki nie miały wyboru (ani głosu tak jak ja).
A teraz Tamizę oczyszczono i jest czysta i rybki są napewno zadowolone - i o tym tylko piszę.
Ja będziesz tak zadowolony z wszelkiego prawa jakie Ci ustalą, to może ten mechanizm wprowadzimy do wszystkiego samochodów,
domów itp. i jak nie będziesz chciał czegoś sprzedać, to przyjdzie gruby z zaprzyjaźnionym rzeczoznawcą
i Cię wycenią.
I jeszcze jedno mam prawo o tym mówić, bo miałem te akcje - a poza tym to gwarantuje mi pierwsza poprawka:)
Jedno zdarzenie dwie rożne reakcje ja uważam, że mogłem zarobić więcej, Ty szczęśliwy, że nie musiałeś podejmować decyzji o sprzedaży.
Decyzja o sprzedaży jest jedną z najtrudniejszych - to fakt i to jest jedyny plus wyciskania.
Trudno, żona wcześniej dostanie nowy samochód:).
Więc - nie przekonałeś mnie wcale.
A co do pisania do nierządu, to przecież, to właśnie robię piszę niech sobie czytają mają od tego płatnych czytaczy
tak jak na tym forum naganiaczy.