~Stella

Yuan,

Przepraszam, ze odpisuje dopiero teraz, ale weekend mialam zajety mocno.
OK, widze, ze nie rozumiesz o co mi biega, moze rzeczywiscie zrobilo sie to wszystko niezamierzenie z Twojej strony, po prostu splot pewnych rzeczy (nick inny, podkreślenie, brak konkretnej odpowiedzi na moje pytanie, wcześniejszy wykasowany Twój post) zlozyly się na pewna mysl i spowodowal niemily odbior.  Z Twojego postu wynika, ze nie zdajesz sobie z tego sprawy, wiec widac był to po prostu przypadek. Rzeczywiscie jak skalpujesz to nie bardzo jest czas żeby pomyśleć i zastanawiac się – próbowałam tego, wiec wiem jak jest, ale jestem za cienka jeszcze, ciagle się ucze.
A moze to ja pisalam niezrozumiale zadajac pytanie ? Bo tak tez moze byc.
Czytalam wszystkie Twoje posty - dlaczego je wszystkie czytam uwaznie ? Wiem, ze jest od kogo się uczyc J, bo:
po 1. mysle, ze potrafie oszacowac jakie masz doswiadczenie, a takich ludzi tu piszacych nie jest duzo
po 2. znam pewna opinie na Twoj temat jako tradera (dla mnie wiarygodna i miarodajna), ale o tym nie chce na forum pisac
Dodatkowo, jak pisalam, mam sentyment do wafelkow (dlatego tez bylo mi przykro z powodu nieporozumienia).
Przepraszam za cale zamieszanie. Mam nadzieje, ze się nie gniewasz.

Teraz merytoryka, ale wstep tylko, bo nie zdazylam jeszcze dokladnie zrobic kresek, a cos mnie niepokoi, nie sklada mi sie – musze popatrzec/pokreslic jeszcze.
Wiem, ze pisales o poziomie 1.22, tez 1.17, wiec rozumialam, ze dopiero tam spodziewasz sie wiekszego zwrotu w dol, jednak droga do 1.17 daleka, troche zbyt daleka moze jak na wspinanie sie z malymi tylko korektami, dlatego pytalam Cie gdzie widzisz najblizsza duza korekte.
Na 4H rzeczywiscie zasieg mamy 1.17 (u mnie to jest ok 1.172). Jest sporo osob, ktore widza teraz spora korekte (dlatego w 1-nym z moich postow do Ciebie wskazalam inny watek).
Chodzi o 1H - powinno byc zejscie teraz lub niebawem, kwestia jak dalekie. To co pisze wredny i JohnnyBdead  ma swoje uzasadnienie  co do zasiegu korekty, ale - no wlasnie tu mam pewne „ale”. Jak skoncze wykresy to napisze wiecej, może tylko cos mi się wydaje. (Napisze w tym watku)

Pzdr - Stella

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.