~akcjonariusz

Jak zapewne Pan pamięta zawieszenie notowań nastąpiło w wyniku nieopublikowania przez Spółke czyli p Skibe za którym stoja osoby z PTI RN i penie jeszcze inne osoby, raportu rocznego ,który był przygotowany i udało nam się go opublikować w grudniu Oczywiście musieliśmy uregulować z własnych pieniędzy niezapłacona za niego fakturę u biegłego rewidenta. Mielismy nadzieje,ze po spełnieniu wszystkich 5ciu punktów GPW przywróci spolłke do notowan tymczasem kolejnym warunkiem było zarejestrowanie zarządu w KRS tam jest jkolejne wąskie gardlo o czym już wiele razy pisaliśmy i wystarczylo z tamtej strony blokowanie naszych dzialan do terminu wyznaczonego przez GPW i skutek mamy jaki mamy . Z jednej strony GPW z bezwzględnymi terminami już chciało wykluczyć Spolke w polowie listopada KRS odrzucil nasz wniosek o WZA jako bezprzedmiotowy i musieliśmy oprzec się na tym THMed i nie było możliwości powtorzenia WZA w razie niepowodzenia pierwszego oraz PTI spowodowal,ze nasze działania zostały skutecznie zniweczone.. Obecnie można próbować wystapic na droge prawna wygląda na to,ze wszystkie te działania zmierzaly do wykluczenia Spółki z obrotu i mimo naszych usilnych staran nie udało się temu zapobiec.Caly czas liczyłem na to,ze nie będziemy jedynymi,którzy dzialja na rzecz dobra Społki.Ja nie jestem prawnikiem,wiec nie wiem dokładnie jakie srodki prawne będą podjęte tym zajmuje się Radca Prawny. Jeżeli kttos chce dzialc w tej sprawie możemy probowac te działania jakos koordynować. Najbardziej stratni na tej sytualcji jesteśmy my jako nawieksi akcjonarius,zeze ,ale ilość przeszkod na jakie z każdej strony natrafialiśmy w szczególności wszędzie oczekiwania na mnożące się opłaty i brak wsparcia z jakiejkolwiek strony spowodowaly,ze jesteśmy delknie mowiac załamni i az trudno uwierzyć,ze żadna z instytucji do których się zwracaliśmy GPW odebral nam dostep do EBI,KNF nie przydzielil nam dostępu do ESPI) KRS oczekiwal dostarczenia przez nas dokumentu potwierdzającego rezygnacje p.Skiby itd.Tych przekod było mnóstwo. Po tych miesiącach pracy na prawde mam osobiście tego wszystkiego dość wiec jeżeli ktoś może nas jeszcze wesprzeć proszę dzialac..,ale poza pociagnieciem winnych do odpowiedilnosci za swiadome dzialnia zierzajace do wykluczenia Spolki z obrotu i narażenie akcjonariuszy na straty niestety nie wiele można już zrobić. Kazda proba dzialnia spotykala się z kontra z tamtej strony.. Dzialanie sadow jest tak wolne,ze wystarczylo zaskarżenie uchwal WZA przez akcjonariusza Kwiatkowskiego mającego 10k akcji,żeby sparalizowac wszystkie inne działania.pzdr

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.