Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do końca tego tygodnia podam emeil gdzie każdy zainteresowany walnym może przesłać poświadczenie ze swojego domu maklerskiego a ja mu odeślę swoje celem policzenia się faktycznie.jeżeli was ta propozycja zainteresuje.ponieważ musimy kogoś upoważnić do prawa głosu z tych akcji na walnym .nie mylić z prawem własności bo to całkiem co innego.każdy nawet jak udzieli prawo do głosu na walnym to będzie dotyczyło tylko tego walnego i tylko uzgodnionych problemów.wiem że to trudne.Ale coś należy robić.sam osobiście jestem członkiem rady nadzorczej FPK funduszu poręczeń kredytowych. myślę że tydzień powinien wystarczyć.jeżeli ktoś ma inną propozycję to czekam.będzie trzeba zablokować swoje akcje w domu maklerskim