Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam, jeszcze się tego wszystkiego uczę, ale zauważyłem, że jak Chiński Yuan traci na wartośći do USD, to PLN też traci na wartości do USD. Jak w nocy PLN lekko zyskuje, to w dzień lekko traci, jak w nocy lekko traci to w dzień zyskuje. Przegapiłem to co się działo w tamtym tygodniu, bo piątek-poniedziałek miałem inne zajęcia. Zamach w Brukseli totalnie zamętlił mi w głowie. Ja nie wiem co się teraz stanie. Czy są tu jacyć ekperci?
Wygląda na wzrostowo. W czwartek około północy dotknęło linii trendu wzrostowego (kanału) i zaczęło dalej rosnąć. Także wygląda na wzrostowo.
Dziś Chiński Yuan zyskuje na wartości, przynajmniej teraz ok. 10.20 czasu Chińskiego (Na wykresach Forex zyskuje - ale mimo to Bank of China dewaluuje). Od poniedziałku do piątku rano tracił na wartośći (na wykresach Forex - BOC również dewaluował od poniedziałku).
Strasznie zamotane. Jest tu jakiś ekspert?
Jak to mówią: "Za gapowe się płaci", ehh.