~wykres

Dnia 2016-03-24 o godz. 10:31 ~abc napisał(a):
> Dnia 2016-03-24 o godz. 10:13 ~wykres napisał(a):
>
> > Ja do tej pory to od 3 lat ja miałem rację..
> Czy ja tu piszę od 3 lat? Chodzi przecież o ostatni okres. Znów się wykręcasz. Niech Ci będzie masz rację. Frajerzy nie sprzedali 2 czy 3 miesiące temu poniżej 3.20. Mogli pchnąć makulaturę...

ty piszesz ze swojej perspektywy, a ja swojej

>
> > owszem - podpompowano pod wyniki i "kto skeszował", ten zarobił - tu masz rację
> > ale nawet po wpisach widać, ze niewielu seszowało
>
> Ile osób tu pisze? A takich jak ja, którzy długo nie trzymają papierów to chyba w ogóle nie ma. Tak jak pisałem wcześniej to napiszę jak skeszuję i podam zysk. Będziesz mógł napisać "klawiatura wszystko przyjmie..."

i tyle twojego

>
> > Nie widzę jednak tu powodu do przeprosin
> > nie nazwałem cię kłamcą, ale napisałem, ze sciemniasz, czyli manipulujesz informacjami w sposób tendencyjny i wybiórczy
> > pod swoje naganianie (czemu akurat sie nie dziwię)
>
> Dla mnie te nowe określania mijania się z prawdą, ściemniania itp znaczą to samo. Oskarżanie o kłamstwo.
twoje interpretacje są twoje...
i tyle twojego...
jak przyłapię cię kłamstwie - to wprost napisze, że łżesz...
wtedy nie będziesz miał watpliwośc, co mam na mysli

>
> > zakupów zadnych w bezposrednim związku z 500+ nie wskazałeś chocby dlatego, ze ten program jeszcze nie ruszył i nie widzę nic, co tu miałoby związek z datą
> > na razie to dla mnie naciągana teoryjka
>
> Podałem ci link do przetargu na sprzęt pod program 500 plus dla urzędników. To nie ma związku z programem 500 plus? Każda jednostka w kraju, która ma wypłacać kasę kupuję sprzęt. Brak słów.
> Data w sprzedaży może mieć mniej więcej taki udział jaki ma ogólnie w rynku.
No właśnie - "może mieć"...
Jak podasz mi link, gdzie przetarg wygra data - wtedy przyznam ci rację i nawet (w tej kwestii) przeproszę.
Dopiero wtedy.

> To zacznij rozmawiać w końcu po pańsku..
Nie ma sprawy - wystarczy, ze podniesiesz poziom swych wypowiedzi...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.