Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-03-23 o godz. 18:07 ~wykres napisał(a):
> Dnia 2016-03-23 o godz. 17:42 ~abc napisał(a):
> ABC Daty to jednak nie dotyczy
>
> ...bo ty to gwarantujesz?!
> dzisiejsza sesja, zwłaszcza jej druga część, pokazuje jednak, ze rynek działał inaczej...
>
Na giełdzie nie ma gwarancji. Potrzebujesz gwarancji to załóż lokatę terminową.
Jak do tej pory to ja mam rację. Przy 3.25 pisałem spokojnie urośniemy pod wyniki, dywidendę i proszę jest już 3.60.
Kto posłuchał mnie i się skeszował to ma ok. 10% zarobku. Uważam, że do dywidendy będziemy jeszcze wyżej.
Tak w ogóle to wypadałoby mnie przeprosić. W poprzednim wątku w którym dyskutowaliśmy nazwałeś mnie kłamcą dwa razy.
Raz, gdy zarzuciłeś mi, że napisałem, że są wypłacane pieniądze z programu 500 plus. Drugi raz, gdy wspomniałem o zakupach dla urzędników pod 500 plus. W pierwszym przypadku nie zrozumiałeś słowa pisanego, a w drugim pokazałem ci dowód na moje słowa.
Ego jednak nie pozwoliło ci przyznać się do błędu i uciekłeś na inny wątek.
Teraz chociaż już wiem, że mam do czynienia z osobą z tego pokolenia, którego rodzice już nie zdążyli nauczyć kultury.
pozdrawiam