Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-03-11 o godz. 19:35 ~geniusz napisał(a):
> anja chłopcy od AT muszą mi oddać sprzedany papier (mam z nimi taki uklad?) ponizej 1,95 raczej ich nie puszczę - nie ze wzgledu , że mam tyle (kasy)papieru do kupienia , ale z powodu , że przyniesie to im wiecej strat niż zysku , miałaś po 2,25 zysk(odrobione straty ) było brac swoje - cos tam podbija ale i tak 2 zeta może wybić dla popłochu będzie hossa drukowania w Polsce będzie i 4 zeta , teraz to tylko przedbiegi
>
to fakt, że odwaga to cecha młodości, ale powyższa wypowiedź też należy do jeśli nie odważnych to ryzykownych. Dlaczego? Nie będę tłumaczył.