~guru

po odwieszeniu i wniosku o upadlosc moze po ok 5-10gr sie kupi i za ok 20-40gr sprzeda i zapomni taka prawda - tak to widze ale wielu nadal bedzie sie pocieszac tu i zaraz mnie wysmieje. A tak poza tym nie mam openneta i tak prawda chce kupic ale b. tanio obecna wycena w obecnej sytuacji przy takim ryzyku to zadna okazja i wiem ze nie da mi zarobic a jedynie stracic dlatego czekam na mega spadek i tylko zagram(kupie) pod odbicie by choc troche zarobic. Robie tak od wielu lat z powodzeniem i tym razem pewnie sie mi sie czego sobie i wam zycze moze dzieki mnie ktos tezkupi tanio i zarobi ladnie tu :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.