Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
trochę nie orientujecie się w branży :)
jestem programistą i pracuję w dużej firmie, jak by zarząd nie wypłacił bonusa pewnie jakaś niewielka część ludzi dała się namówić na zmianę pracy - jeżeli chodzi o oferty pracy to teraz jest istne szaleństwo, nie wiem jak jest w Łodzi ale obstawiam, że tam też rynek pracy jest dynamiczny. Duża rotacja źle wpływa na jakość i szybkość wykonywania projektów, im więcej nowych ludzi tym więcej czasu poświęcają im Ci co mogą coś produkować, co w efekcie skutkuje zmniejszeniem produktywności.
Sam się wkurzam na taki kurs akcji, MLB kupiłem przy 4.25 pln, z zysków za PGS, który tak jak MLB kupowałem po 4 z kawałkiem.
Na szczęście część MLB sprzedałem po 3,5 pln i teraz kupuję na obecnych poziomach. Mimo tego całego zamieszania liczę, że do końca roku sprzedam MLB z takim samym zyskiem jak PGS :-)