Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
przestrzegam was!!! debiut snapchata? kazali mi to sprzedawac chociaz nie bylo zadnego prospektu!!! mowili zeby naciagac ludzi, zeby zdeponowali srodki a my dostaniemy prowizje, a potem otwierali z klientami inne pozycje!!!!!! tak naprawde nie istnieje cos takiego jak debiut. cos na platformie sie po prostu pojawia, i nie trzeba rezerwowac zadnego specjalnego pakietu to wszystko kit, ktory kazali mi robic!!! to sie po prostu pojawia jak kazdy inny debiut, zadnego square nie sprzedawalismy po prostu wyszedl debiut to gadalismy klientom, ze niby to udostepnialismy zeby wmawiac im ze warto inwestowac, pierdzielenie kocopolow, snapchata kazali sprzedawac mimo ze nie bylo nic o tym, i sami dodawali na necie sponsorowane artykuly!!! kazali nam po prostu oszukiwac zeby klient zrobil depozyt jakiejs kasy i tyle, a potem topil pieniadze. wymyslane fuzje, wymyslane dbeiuty, ferrari debiutowalo ale nic sie nie przygotwalismy do tego po prostu pojawilo sie na platformie, i zadnych pakietow wielkich kontraktow na akcje nie bylo, mozna bylo sobie kupic te kontrakty i tyle, i 90% debiutow bylo stratne a kazali nam wmawiac i manipulowac na wykresie ze byly na plus!!!!!!!!!!! pozdrawiam !!!
ps.
i to zadni indywidaulni doradcy, chca od was jeszcze wiecej hajsu i doplat, opieraja sie na internetowych opiniach i to samo mowia klientom, wiem bo sam to robilem, mimo ze siedzialem na sluchawce i to sprzedawalem, bo pozwolili mi pogadac sobie z klientem ktory mial depozyt na kilka kola zeby wycisnac z niego wiecej na rope bo niby bedzie odbijac hahaha