Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
link
Najlepsze ujecie ze street view. Ale tak jak napisałem niech produkują nawet w garażu, pierwsze apple były robione w garażu, a w tej chwili jest to największa firma na świecie.
Dzięki, że napisałeś to czego ja nie napisałem, że firma jest biedna i mała.
Chyba trafiłeś w 10tke :)
Tylko ta biedna i mała firmą wydaje mi się, że rzuca się z motyką na słońce z zakupem tej nieruchomości.
Chyba każdy z nas widział ostatni raport. Jeszcze nie zdązyli zapracować, a znowu chcą więcej - tak po polsku - na kredyt i za cudze.
Kredyty inwestycyjne są zazwyczaj wysokooprocentowane, a spółka ryzykuje swoim majątkiem - swoim, czyli waszym.
Czy ktoś zna aktualny koszt najmu ? Może jakąś tańszą nieruchomość by znaleźć?