Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie wiem czym sakitoru operujesz ale wez zobacz na wskazniki wiekszosci spolek
korekta na 1820 to chyba najmniejszy wymiar kary , zeby to schlodzic
dzis ,a raczej jutro nikkey i shc beda w okolicy 2 na minus, ciekawe co stany zrobia ale tez wygrzani nie beda atakowac tak waznego oporu
osobiscie dla mnie teraz i sp500 i dax pozamykaja luki i dopiero zacznie sie prawdziwa fala wzrostowa
na chwile obecna obstawiam conajmniej do wtorku/srody dominacje podazy
najwieksze szanse na eskach to kghm, pkn(dzis odbity od lini trendu spadkowego) i pzu
pge tez conajmniej 50 gr jeszcze w dol
siadles dzis na elkach na totalnie wygrzanych wskaznikach, wig20 wykupiony wedlug mnie nie wspomnie o fw20, przesadzili