Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sorki Jorgu ale jakie wy?
Jak pytałeś o raport bezpieczeństwa no to Ci odpowiedziałem wg mojej najlepszej wiedzy po konsultacjach z fachowcem i na podstawie naszych przepisów. A że ktoś myśli, że próbując łapać innych za słówka swoją mądrość udowodni...
Pytałeś o przyszłe wyniki podałem ci konkretną cyfrę, którą należy wziąć pod uwagę a że komuś ta cyfra raz się bo jej nie minie zleźć raz podoba ale ja nie mam praw jej podawać...
Co do wersji raportu to masz całkowitą rację , dla tego zwracałem uwagę na to skąd poprawa wyników bo właśnie pozostałe koszty operacyjne na takie "zabiegi" są bardzo wrażliwe z wiadomych względów.
Dla tego pisałem na koniec niedzieli, że może być 7gr licząc, że paru naiwnych się znajdzie co pomyśli że jest super ale widać lasy rzedną, świat się zmienia...
Jedyny pomysł żeby wyjść z tego bez strat to naganiać ile wlezie ale tu na mnie nie licz ale są tacy, którzy ci chętnie pomogą.
Możesz też czekać cierpliwie niestety jest w tym raporcie w jego części opisowej parę rzeczy budzących mój duży niepokój (patrz wątek o świeżych optymistach) być może niektóre niesłusznie, być może to ty je będziesz mógł częściowo rozwiać chętnie poczytam co wiesz jeśli Jero pozwoli to podzielę się tym co mnie jest wiadomo ale cudów generalnie bym się nie spodziewał. Jak zapewne wiesz wpakowałeś się dla cierpliwych mam nadzieję że stać cię na taka firmę.