~Jorg

Ja się na tym nie znam, ale z tego co wiem to utraciliśmy praktycznie suwerenność po traktacie lizbońskim podpisanego przez ŚP. Kaczyńskiego jesli sie nie mylę, i to prawo unijne jest u nas ponad prawe naszym, nawet Berkowicza słuchałem kiedyś ze nasza konstytucja została naruszona w tej kwestii. Tyle mam w tym temacie do powiedzenia, same ogólniki, bo sie po prostu nie znam.

Co do tego raportu. Masz koleżankę, która zajmuje się takimi rzeczami i masz info jak to działa. Brawo Ty. Jednak to i tak biurokracja, ktoś to musi przyjąć, ktoś musi pewnie coś podbić. A w tym kraju jak nie posmarujesz to tak to właśnie jest, zamiast trwac 4 miesiące trwa rok. A że w spółce ludzie nie ogarnięci moe nie umieją domagac się swojego i czekają na taki raport, nie ma to nie ma, a w urzedzie leży już gdzieś skurzony, i otwierany co jakiś czas, sprawdzając czy pojawiła się tam koperta ;)

Czas pokaże, jedno jest pewne spółka nie idzie do piachu. Kolorowo nie ma, ale jest poprawa, zgodzisz się z tym Ardis że poprawa jest czy powiesz że nadal syf kiła i mogiła?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.