Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj kantor siemiatycze.
Właśnie wróciłem z urlopu i czas zacząć zarabiać. Zwróć uwagę, że na E/$ zaczyna się kształtować klin kończący. Bardziej może widoczny jest na wykresach D1. Nowe szczyty przy mniejszych obrotach są widoczne i swoją wymowę mają ale na D1 Stoch i CCI dają początki dywergencjom a te jak wiadomo zapowiadają zmianę trendu. Trend na Edwardzie jest dosyć silny ale te sygnały nakazują by być w pogotowiu. Ja aktualnie jestem po urlopie nie do końca więc czuję rynek ale wydaje mi się, że 1,14-,1,15 zachaczy. A wtedy wchodzimy partiami w USD/PN. Jam gram w realu ale na bieżąco analizuję sytuację.