~wuja

Kolego. Akurat ruchy funduszy, zajmowanie pozycji i zamykanie to jest temat dłuższej rozmowy. Zachowania tych instytucji bywaja irracjonalne i nie mam ochoty dyskutować nad ich zasadnością. (boruta brana po 5 zł o ile pamiętam).
Pytasz dlaczego oddali na dołku ? ja zapytam dlaczego kupili po 11? Możemy stawiac sobie takie pytania. To ze tu nie ma instytucjonalnego na dzień dzisiejszy jest inplus.
Teraz najnowsze dane ze stycznia ...fundusze w styczniu wydały na zakupy polskich akcji 11 milionów zł .. więcej na temat fund pisać nie trzeba.
Według mnie ta spółka na tle całego nc to jest perła.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.