Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chłopie rozejrzyj się wokoło ,spółki z wig 20 czyli te najlepsze ,najbardziej płynne rosną po kilkanaście procent kupujesz sprzedajesz zysk do kieszeni,taka gwiazda jak bioton wystrzeliła a nie ma problemów z kupnem i sprzedażą a Ty mi tu zarzucasz że naganiam na spadki,na kupnie nie ma praktycznie w arkuszu akcji po za 4000 dalej dno ,można kurs sprowadzić do zera,a to że w firmie rosną przychody, i co z tego ,ma jeszcze masę długów,więc widoków na to że coś się akcjonariuszom dostanie nie ma
w dającej się przewidzieć przyszłości,koszty ogólnego zarządu ogromne,branża bez specjalnych peryspektyw na przyszłość bo marże za bardzo nie wzrosną,dlatego tu mamy to co mamy,nie zapraszaj zatem innych jak już sam w depłeś w to guano jako i ja,sieć cicho zrób testament bo za Twego i mojego życia to ścierwo si ęnie poprawi ,niech młodsi czekają bo mają więcej czasu a inwestowanie najlepiej zaczynać od firm płynnych i z potencjałem do wzrostu a nie do kiszenia,pozdrawiam .