Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
100% BAX RACJI - POPIERAM. NIC SIĘ NIE BIEŻE Z POWIETRZA. WPROWADZĄ PODATEK BANKOWY LUDZIE ZAPŁACĄ NIE CI BIEDNI BO JAK MÓWISSZ NIE TRZYMAJĄ KASY W BANKACH. 500+ POTRZEBA CHYBA JEST SKORO WYMIERAMY I NAWET WIĘCEJ ALE TO JUŻ INNA KWESTIA. 12ZŁ/H PRACY BARDZO DOBRY POMYSŁ NA ZACHODZIE 9+ EURO NA/H A TU PIS PROPONUJE TYLKO 2.8EURO/H CZY TO DUŻO PROPONUJE???? PODWYŻSZENIE KWOTY WOLNEJ OD PODATKU 8 TYŚI/ZL NA ZACHODZIE JEST TO NIE DO POMYŚLENIA A W POLSCE WRZAWA. jA TEŻ NA NIKOGO NIE GOSOWAŁEM A ZA PISEM JAK ZA KAŻDĄ INNĄ PARTIĄ NIE PRZEPADAM CHOĆ LUBIĘ POSŁUCHAĆ KORWINA BO MAM DOBRY UBAW CHOĆ CHŁOPINA DOBRZE CZASEM GADA
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/a-poza-tym-sadze-ze-ue-powinna-byc-zniszczona-przemowienie-janusza-korwin-mikkego,1499543.html?playlist_id=12799