Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wg zalozenia PiS to nie mial byc dodatek wspomagajacy tych slabo zarabiajacych, tylko rodzaj zachety na posiadanie dzieci w celach demograficznych, zeby mial kto pracowac na emerytury w przyszlosci
jak sie da wszystkim rowno to jak widzisz jest zle, jak daloby sie tylko tym np. z 1 progu podatkowego, to nie zostalby spelniony w pelni cel demograficzny, chociaz masz racje, ze bogaty to i tak bedzie mial tyle dzieci ile bedzie chcial a kase bedzie bedzie bral, bo mu sie nalezy, dajac ja np. dziecku jako kieszonkowe miesieczne
ja naprawde nie chce zle dla Polski i Polakow, po prostu na wszystko patrze krytycznie i staram sie laczyc fakty, zeby zobaczyc prawde, bo ona czesto jest drugim dnem dopiero, a nie tym co jest gloszone
im mniej bledow zrobia rzadzacy tym lepiej dla nas, dlatego trzeba patrzec im na rece niezaleznie czy ich wybieralismy czy nie, chociaz i tak wszystkiego nie dojrzymy
przykro mi ze nie jest Ci lekko, jedyne co moze pocieszac to wizja, ze bedzie lepiej
dlatego zycze Ci coraz lepszych zyskow na transakcjach walutowych - za jakis czas tak sie wyspecjalizujesz, ze kapital bedzie coraz szybciej przyrastal - bedzie coraz lepiej, tego Ci zycze
Stella
PS mam nadzieje, ze sie nie obraziles na mnie, choc dyskusja byla goraca