Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2016-01-19 o godz. 21:18 ~zibivip napisał(a):
> tak miałem pod korek hehe ale bak powiększyłem i mogę tankować Jeszcze.zobaczymy czy coś wpadnie po tej cenie.Pandora proponuje zrobić akcje wystawienia akcji na sprzedaż np. po 3,70 w celu zorientowania się ile akcji jest w rękach drobnicy.Coś takiego zrobili na Borucie.Rozpowszechnij tą akcję bo jesteś w tym dobra.
>
Zibivip, nie pamiętasz, mnie tu nie lubią, kto się posłucha Pandory, ale Ciebie, Ty jesteś wiarygodny Ciebie posłuchają, proszę bardzo zmodyfikowałam swoje zlecenie 58.000 na 3,70 zł. Jutro w pracy poproszę znajomych, których namówiłam na kupno, żeby zrobili to samo ze swoimi akcjami. Może dzięki temu TKO będzie ładne. :)
Zibivip czemu tylko 3,70? nie czekamy na 6 zł???? :):):)
Też masz Borutę? Ja zawsze na niej zarabiałam, tak jak na fly.pl ale ostatnio wszystko na zero, może i dobrze, że na zero bo większość innych akcji spada.