~Inwestor

Witam,

Ostatnio przeczytałem trochę o tej spółce i bardzo mnie zainteresowała. Obecnie nie jest jednak bardzo tania bo zysk nieco ponad 10mln do kapitalizacji prawie 180mln to nie jest jakaś rewelacja. Przyznaję jednak że ma intersujące perspektywy. Mam pytanie: czy VIGO podawało szacuki dla wyników na przyszły rok a jeżeli nie to jak prognozujecie. W jednym z raportów wyczytałem chyba coś o wdrożeniu nowej technologii w 2016 która powinna znacznie zwiększyć wydajność produkcji. Jak prognozujecie przyszły rok? Proszę o merytoryczne odpowiedzi. Na pewno bardzo wyrożnia się innowacyjnością a obecnych czasach tylko takie spólki mają według mnie przyszłość.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.