Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w jednym macie racje .Wstyd za to KTURA. Pies wie jak mi sie to udaje.Nie pisuje po polsku za czesto.Kogo boli oko. wysle kropelki.mnie tez boli.Pocieszajcie sie ,ze wszystko teraz zjezdza..tyle ,ze z roznych poziomow. Moja Selvita tez moczy ,ale jakos sie tym nie martwie.to kiedy rusza produkcja i dopuszczenie na rynek amerykanski.? a ten cytat o 750 urzadzeniach, ktore cos tam,gdzies tam dopuszczono...takie pompowanie wazeliny,ze osmieszycie sie . od tamtego czasu ,kiedy bylo tak dobrze zmieniono przeciez cala koncepcje...fundamentow nie ma zadnych, a jezeli ten facet od AT ma racje no to duxpa tez technicznie.
Z wyrazami szycunku