~wert

mam zamiar złożyć do KNF wniosek o przeprowadzenie postępowania wyjaśniającego w sprawie fikcyjnej upadłości, ogłoszonym przez stary zarząd spółki tj świadomym narażeniem akcjonariuszy na straty, dziwi mnie postawa nowego zarządu który co prawda tłumaczy dlaczego tak się stało jednakże odcina się od odpowiedzialności, nowy zarząd działa kolegialnie, przecież tamten wniosek został złożony z naruszeniem prawa, nowe raporty o tym świadczą, co prawda firma lesingowa miała prawo żądać płatności ale nie był to w świetle sytuacji finansowej spółki powód do takiego działania

mam pytanie może ktoś z kol ma doświadczenia z pisaniem wniosku i pomoże w skleceniu kilku zdań w tej sprawie
piszę bo trzeba powiedzieć nie takiemu postępowaniu
pozdrawiam i czekam na info

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.