Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
że grubasy to fakt ale może to jest kwestia przyciśnięcia kogoś kredytem niż informacji ze spółki. Oczywiście przy takim nożu to nie mam zamiaru nikogo do kupna namawiać, ale wydaję mi się że jest to jedna lub dwie pary rączek które fakt miały dużo ale nie są to najwięksi grubasi na papierze. I mam nadzieję że za to co robią teraz z kursem czyli upychaniem na siłę to im ten nóż te rączki uperdzieli przy samej szyi. Zresztą jak pośledzicie komunikaty i historię tego papiera to będziecie mogli dojść kto nam zafundował taki raj św Mikołaja :)