Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dla mnie póki co, przygoda z forexem kończy się fatalnie, ponieważ broker 9 grudnia zamyka moje konto. Chyba w najgorszym możliwym czasie. Nie wiem, czy wrócę do forexa. Trochę kusi, żeby choć trochę odrobić straty. Stąd moja prośba. Czy możesz powiedzieć, z usług którego brokera korzystasz? I czy możesz doradzić, którą parę "najbezpieczniej" obstawiać, o ile coś takiego jest w ogóle możliwe. I jeszcze pytanie "techniczne" o falki: jak przyjąć, która jest tą pierwszą? Dziękuję.