~Pawel68

Juz widze jak snapchat idzie w góre o 13635 %, smiech na sali. Zreszta nic dzis na gieldzie nie jest pewne. SkyFX ma w dupie jak wam pojdzie, wazne ze oni zgarną pierd**** prowizje, a nawet jak zarobicie co jest jak rzut moneta to wam dadzą inna rekomendacje na inwestycja i tak do czasu az stacicie a oni beda bogatsi o prowizje. Facebooka ipo tez reklamowali a ludzie kuszeni tych ich "szybkim rozwojem" potracili majątki. Jak chcecie inwestowac to tylko realne fizyczne akcje a nie to gowno, tym bardziej u takich brokerow typu skyfx, pelnym cwaniaczkow ktorzy pięknie mowią a jak wam cos nie wyjdzie to urywają kontakt, żeby nie można było z nimi porozmawiać o "stratach", najlepszym przykładem jest to, że mówią tylko o swoich trafnych rekomendacjach, a o pozotałych 50% rekomendacji na których ich klienci tracili slowa nie powiedzą. Owszem na gieldzie można dobrze i pewnie zarobić, ale na pewno nie w taki sposob i na pewno nie w ciągu jednego dnia, bo to jest hazard, mam kolege maklera giełdowego, który NAWET WROGOWI, by nie podsunął debiutu giełdowego, ani z ameryki ani z Polski, a czemu? Bo w sekunde można stracić dorobek swojego życia i nawet potencjalny zarobek nie jest tego wart. Jeszcze jedna śmieszna rzecz, ostatnio gadałem z jakimś brokersikiem, nie pamiętam z jakiej firmy ale podejrzewam, że wszędzie działają tak samo, mianowicie gadał mi o jakimś stop losie, który zabezpieczy mój kapitał i że ryzykuje z 10% max, ale jak zapytałem co będzie jak rynek się otworzy na np na stracie 60% to nawet nie wiedział jak z tego wybrnąć, pytałem czy mi firma odda pozostałe 50% których stop los nie zatrzymał i strace to starał sie odrazu zmienić temat i przekonywać jak to on nie jest pewien, że akcje pojda do gory. Powiem wam jedno, jak jesteście rozsądnymi ludzmi, ktorzy ciężko zarobili pieniądze nie wchodzcie w takie gowna bo napelniacie kieszenie oszustów, aż dziw mnie bierze, że jest tyle osób które wpłacały po 10 000$ takim ludziom z nadzieją na zarobek. Ale jak wiadomo głupich nie sieją, polecam film wilk z wall street, tam mniej wiecej pokazują, że jedynym celem tych brokerów to znalezienie frajera, który da im zarobić prowizje a reszte mają w dupie tak naprawde. Nie polecam żadnego z brokerów CFD bo wszedzie chodzi o to samo, JAK JUZ TO TYLKO FIZYCZNE AKCJE, ale to dla osób które mają na to czas i zapał bo w innym wypadku potracicie kase. 90% OSÓB TRACI NA GIEŁDACH, a czemu? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO GÓWNA Z DALEKA, tym bardziej jeżeli jesteście zieloni w temacie i o rynkach wiecie tyle co wam nakłamią brokerzy przez telefon.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.